ATENCIÓ PSICOLÒGICA ONLINE

PER A PERSONES DESPLAÇADES FORA D'ESPANYA

Ets fora d’Espanya?

Som conscients que el desig i l'esperança de començar una nova etapa i aconseguir una millora en la vida personal és el motor que us mou a prendre aquesta decisió de canvi tan important que suposa emigrar a un altre país, i encara que fer-ho ja és de per si un símptoma de fortalesa, es tracta un canvi que en ocasions pot anar acompanyat de dificultats psicològiques que entorpeixin l'adaptació al vostre nou lloc de residència.

A l'inici, la por al desconegut, el canvi de cultura, d'idioma i fins i tot de valors de la societat, deixar enrere a la família, els amics, el lloc de naixement, la història personal pot provocar un sentiment de pèrdua d'identitat, sentiment de culpabilitat o sentiment de fracàs en el lloc d'origen.

Després, l'estrès per estabilitzar-se, per adaptar-se o per fer activitats ràpidament pot provocar estats d'ansietat, inseguretat o nerviosisme si això no succeeix ràpid, la qual cosa dificulta aquesta adaptació.

Més tard i si les coses no funcionen com s'esperava, estats de tristesa, de dubte davant la decisió presa, de culpabilitat, de desengany o sentiments de soledat i fins i tot de temor davant un futur retorn pensant que potser s'hagi ia la relació amb els éssers estimats, també poden envair la persona.

 

En ocasions us podeu veure desbordats per situacions problemàtiques que requereixen d'ajuda professional i és per això que hem decidit posar en marxa i oferir-nostre Projecte

Global Psi”.

 

Necessites un psicòleg?

emigrar2Si et sents identificat i ni en tu mateix ni en el teu cercle social trobes el suport psicològic necessari per sortir de la crisi, i creus que ha arribat el moment de recórrer a un professional de la Psicologia amb el qual a més puguis expressar-te en el teu idioma, estem aquí.

Tan sols necessites un ordinador o un telèfon mòbil amb connexió a Internet i des d'Espanya podem ajudar-te.
 

A qui va dirigit?

GLOBAL PSI és un servei d'assessorament, consulta i tractament psicològic online per a totes aquelles persones que actualment estan desplaçades fora d'Espanya.

En què consisteix el servei?

Es tracta d'una consulta psicològica online, això és dur a terme a través d'Internet, les mateixes accions que es duen a terme de manera presencial a la consulta del psicòleg.

El servei es presta, a preferència del client, tant en castellà com en català.

Quantes sessions de teràpia són necessàries?

És impossible saber quantes sessions són necessàries per solucionar un problema psicològic ja que la durada d'una teràpia depèn de molts i variats factors com la profunditat del problema, la freqüència, l'interès i voluntat del consultant per millorar, la seva adhesió al tractament, però sempre s'intentarà que siguin el menor nombre possible.

Quan finalitza la teràpia?

La teràpia finalitza quan el client considera que ha assolit l'objectiu que es va proposar en iniciar-la, tenint en compte que sempre pot abandonar-la quan vulgui.

Quin n’és el preu?

El preu per sessió és de 40 € o $ 45 per sessió inclosa la primera.

Consideració molt important per demanar hora

L'hora de visita que has de introduir en el formulari de la dreta és la hora d'Espanya, per tant has de tenir en compte la diferència horària amb la teva ubicació. Pots utilitzar aquesta calculadora per saber a quina hora has de demanar la cita.

Quins problemes tractem?

 • Problemes d'adaptació
 • Sentiment de soledat
 • Dificultat per relacionar-se
 • Aïllament
 • Ansietat, Preocupació excessiva i recurrent, Estrès
 • Crisi d'identitat
 • Inseguretat, indecisió
 • Desencís
 • Indefensió
 • Sentiment de culpabilitat
 • Frustració
 • Sentiment de fracàs
 • Tristesa, nostàlgia, depressió
 • Trastorns psicosomàtics
 • Insomni

   

Passos a seguir

 1. Omple i envian's el formulari d'aquí sota i rebràs un missatge a l'adreça de correu electrònic que ens hagis indicat. En aquest missatge:
  1. Et confirmarem que hem rebut la teva sol·licitud.
  2. Et proporcionarem el número de compte bancari on hauràs de fer la transferència del preu de la primera sessió (40€ o l'equivalent en la moneda del teu país).
  3. Et demanarem que ens confirmis la recepció del missatge i de les dades que ens vas proporcionar.
 2. Una vegada que hagim rebut la transferència ens tornarem a posar en contacte amb tu per a confirmar-te'n la recepció i la cita proposada o en cas que, per motius de disponibilitat, no pugui ser, proposar-te'n una d'alternativa.
 3. Un cop acordada la cita, el dia i l'hora determinats, un de nosaltres es comunicarà amb tu a través de la plataforma indicada per dur a terme la primera entrevista en la qual analitzarem el problema, acordarem els objectius, la freqüència de les sessions i de pagament i començarem la teràpia fins la seva finalització.

Vull concertar una primera entrevista

Nom: (obligatori)

País: (obligatori)

E-mail: (obligatori)

Vull ser atés en
 Català Castellano

Per la plataforma:
 Skype Hangout

Nom d'usuari a la plataforma indicada: (obligatori)

El día:

A les Hora de Espanya

Explican's una mica el motiu de la teva consulta:

Accepto que la confirmació de la cita estigui subjecta al pagament previ

captcha