XERRADES TALLERS DIVULGACIÓ

PSICOLOGIA I EMPRESA


Xerrades sobre els diferents aspectes psicològics que influeixen en les relacions laborals.

empresa1OPORTUNITATS DE LA PSICOLOGIA DE LES ORGANITZACIONS EN L'EMPRESA MODERNA

Què pot aportar la Psicologia de les Organitzacions a la dinàmica empresarial moderna?

empresa4LA COMUNICACIÓ VERTICAL EFECTIVA: GUIA PER A EXECUTIUS

La major part dels malentesos en la feina de l´executiu es deuen a errades en la comunicació que son fàcilment evitables si se sap com fer-ho. En aquesta xerrada proposem una metodologia senzilla però efectiva que simplifica aquesta tasca.

 

empresa2LIDERATGE EMOCIONAL

La intel·ligència emocional és un tret que, entre d´altres, diferencia a un líder d´un cap de secció. El lideratge emocional millora les capacitats d´interacció de qualsevol cap i afavoreix la fluïdesa i efectivitat en el treball diari.

empresa5EL LLENGUATGE NO VERBAL: UNA EINA INDISPENSABLE EN LA NEGOCIACIÓ

La major part de la informació que rep el nostre interlocutor en qualsevol acte comunicatiu prové del nostre llenguatge no verbal. Si aprenem les claus bàsiques fem que aquesta comunicació sigui efectiva i que el nostre interlocutor rebi la informació que volem que rebi.

 

empresa3LIDERANT EL CANVI

L´empresa actual precisa de líders que no es formen només a base de coneixements teòrics. El canvi sorgeix quan persones que el saben gestionar fan que sorgeixi.

 
empresa6GESTIÓ DE L'ESTRÈS PER A EXECUTIUS

Avui en dia l’estrès forma part del dia a dia del treball de qualsevol executiu en qualsevol empresa. Les pressions tant verticals com horitzontals esdevenen una de les principals causes de baixa laboral. Avui aprendre´m a gestionar aquest estrès per aconseguir que es converteixi en una força motivadora.

CONTACTE

VOLS OFERIR LES NOSTRES XERRADES A LA TEVA ENTITAT?

DEMANA INFORMACIÓ MITJANÇANT EL NOSTRE FORMULARI.

CONTACTE