XERRADES TALLERS DIVULGACIÓ

PSICOLOGIA I VIDA


PsicoEstratègies | Psicologia i vida

Tots podem canviar la forma d'afrontar i superar els problemes només es tracta d'aprendre a modificar algunes de les formes com afrontem aquestes situacions. Aquests recursos estan dins nostre i podem aprendre a utilitzar-los.

psicovida1ESTRATÈGIES PSICOLÒGIQUES PER AFRONTAR LA CRISI ECONÒMICA

Xerrada sobre l'ús de les estratègies personals, de parella i familiars per afrontar les conseqüències psicològiques i emocionals de la crisi econòmica actual.

 
psicovida4PER QUÈ DEIXEM DE DEFENSAR-NOS?: LA INDEFENSIÓ APRESA

El context social actual afavoreix que, tant a nivell individual com de grup, ens alcem per defensar el nostre benestar. Per què no ho estem fent de manera adient? Com hem arribat al punt de no voler defensar-nos?

psicovida2PASSOS CAP A UNA VIDA MÉS FELIÇ

Com podem apropar-nos a la felicitat només canviant petites coses? A vegades no cal produir grans canvis en la nostra vida ni renunciar a aspectes determinants de la mateixa per ser feliç.

 

 
psicovida5DISMINUINT L'ANSIETAT SOCIAL: LÀSSERTIVITAT I L'AUTOESTIMA

Les dificultats per comunicar-nos a nivell social són quelcom freqüent en la vida diària. Darrera de la timidesa s´acostuma a amagar una baixa autoestima i certes mancances en formació sobre assertivitat. Afortunadament, ambdós aspectes son interdependents i es poden aprendre a millorar.

psicovida3PSICOLOGIA POSITIVA

La Psicologia Positiva s´encarrega de treballar amb aquelles persones que, sense tenir cap mena de problema psicològic important, pretenen aprendre a gestionar- se a nivell cognitiu, emocional i conductual per millorar la seva qualitat de vida i apropar-se a la felicitat. Aprenem com fer-ho!

psicovida6ENFRONTANT-NOS AMB EL BUIT: EL DOL

La major part de de nosaltres hem passat pel tràngol de perdre una persona estimada. En aquesta moments de buit ens sentim sols i desemparats i no sempre podem gestionar les nostres emocions de manera menys destructiva per nosaltres i pels que ens envolten. En aquesta xerrada aprendrem com gestionar aquestes emocions.

 

CONTACTE

VOLS OFERIR LES NOSTRES XERRADES A LA TEVA ENTITAT?

DEMANA INFORMACIÓ MITJANÇANT EL NOSTRE FORMULARI.

CONTACTE