XERRADES TALLERS DIVULGACIÓ

PSICOLOGIA A L'ÀMBIT SANITARI


Xerrades sobre psicoestratègies per als professionals sanitaris:

sanitari1COMUNICACIÓ EFECTIVA

Sovint son víctimes de malentesos quan ens comuniquem amb els pacients o amb altres companys de treball. L´objectiu d´aquesta xerrada és aportar eines que ens permetin fer aquesta comunicació més efectiva.

 

 

sanitari4ENTREVISTA PSICOLÒGICA EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

Quan només disposem de 7 minuts per atendre a un pacient amb patologia psicològica, la tasca es converteix en una missió impossible. A què hem d´atendre? Què ens ha de fer saltar les alarmes? Quins son els criteris de derivació?

 

sanitari7QUAN LA CURACIÓ JA NO ÉS POSSIBLE: ACOMPANYAMENT EN LA MORT

La mort és un fet inevitable en la vida humana que amaga moltes incògnites i que, per tant, és normal que ens faci por. Quan una persona estimada, o nosaltres mateixos, ens apropem al moment de morir, s´hi afegeix un malestar psicològic que pot empitjorar l´estat emocional de la família.

 

sanitari3GESTIÓ DE L'ESTRÈS

La comunicació, jocs de poder, discussions, relacions dependents.

 

 

 

 

sanitari5ASPECTES PSICOLÒGICS DE LES MALALTIES CRÒNIQUES: L'EXEMPLE DE LA DIABETIS

Quan ens diagnostiquen una malaltia crònica (per tota la vida) ens venen al cap pensaments catastròfics sobre el que ens passarà, si serem capaços d´enfrontar-nos-hi o l´impacte que aquesta malaltia tindrà en les nostres persones estimades. La Psicologia aporta eines per a fer aquest tràngol menys feixuc.

 

sanitari2SABEM MOTIVAR ELS NOSTRES PACIENTS?

La motivació dels nostres pacients és clau a l´hora de que implementin els tractaments que els prescrivim, però no se´ns prepara per poder-ho fer. Aquesta xerrada aporta les eines necessàries per a que la motivació del pacient jugui a favor del vincle terapèutic.

sanitari6EL DOLOR CRÒNIC: MANEIX DES DEL PUNT DE VISTA DE LA PSICOLOGIA CLÍNICA

El dolor crònic és una de les principals causes de malestar emocional que existeixen avui en dia i també la principal causa de baixa laboral. En aquesta xerrada aprendrem a diferenciar dolor de patiment i a gestionar les emocions negatives que sempre s´associen al dolor crònic.

 

CONTACTE

VOLS OFERIR LES NOSTRES XERRADES A LA TEVA ENTITAT?

DEMANA INFORMACIÓ MITJANÇANT EL NOSTRE FORMULARI.

CONTACTE