SERVEIS

 

A més dels nostres serveis com a psicòlegs a les nostres consultes privades i les nostres xerrades formatives, oferim una plataforma on comentar i ajudar a resoldre dubtes sobre aspectes psicològics, i un espai de formació per a professionals de la Psicologia.

atencio

ATENCIÓ PSICOLÒGICA

Oferim tractament psicològic a les nostres consultes particulars per a tots aquells aspectes que et suposen una dificultat per dur a terme una vida diària satisfactòria.

MÉS

Teclado de ordenador, bloc de notas, idea

BLOC

Consulta articles i apunts relacionats amb l’àmbit psicològic. Per ampliar la informació pots contactar directament amb l’autor.

MÉS

xerradesXERRADES-TALLER

Si estàs interessat en participar en xerrades o tallers formatius, pots escollir aquella àrea que tingui més utilitat pels teus interessos o necessitats actuals.

MÉS

formacio2
FORMACIÓ ONLINE

Si ets un professional de la psicologia o una persona interessada en la matèria t’oferim cursos que poden ser adequats per satisfer la teva ànsia de coneixement.

MÉS

asistencia-psicologica-online
CONSULTORI

Pots fer les teves consultes sobre psicologia individual, de parella, familiar per a adults, nens o adolescents, sense cap compromís, a través del nostre consultori online.

MÉS

Destacats:

salt

VOLS OFERIR LES NOSTRES XERRADES A LA TEVA ENTITAT?

PSICOESTRATÈGIES ofereix una sèrie de xerrades enquadrades en diferents àmbits en què s’analitza com reaccionem davant de determinades situacions i com podríem reaccionar si utilitzéssim capacitats i eines personals que moltes vegades no tenim en compte i com aquestes poden ser la millor estratègia per solucionar la situació problemàtica.

DEMANA INFORMACIÓ MITJANÇANT EL NOSTRE FORMULARI.

CONTACTE


ESTEM PREPARANT ELS CURSOS DE FORMACIÓ

A Centre PsicoEstratègic estem preparant els cursos de formació en Psicologia que posarem a la teva disposició molt aviat...

DEMANA INFORMACIÓ MITJANÇANT EL NOSTRE FORMULARI.

CONTACTE


PARTICIPA EN ELS NOSTRES ESPAIS SOCIALS

Pots llegir sobre Psicologia i participar als nostres consultoris registran-te al nostre Blog | consultori...

DEMANA INFORMACIÓ MITJANÇANT EL NOSTRE FORMULARI.

REGISTRAT