“Sólo en casa”. Hàbits d’autonomia i responsabilitat. Cóm podem ajudar als nostres fills en els estudis?

solo-en-casa2És convenient que, a mesura que vagin creixent, els nens i nenes vagin adquirint tot un seguit d’hàbits d’autonomia i responsabilitat que els permetin desenvolupar-se adequadament com a persones individuals per viure correctament en societat. L’autonomia i la responsabilitat els proporcionen seguretat en si mateixos, consciència de les seves capacitats, independència, autoconfiança i com a conseqüència, un augment de la seva autoestima. Un d’aquests hàbits, el de l’estudi, al qual dediquen moltes hores durant aquesta època de les seves vides, és un dels més importants no només per la seva importància en aquest moment, sinó també per les conseqüències futures que tindrà. Amb una correcta ajuda per part nostra aconseguirem una millor actitud i millors resultats.

Dimarts que ve, 15 de desembre a les 19:00 hores estarem amb Centre PsicoEstratègic a l’Espai Gatassa de Mataró parlant sobre quines són, quan i com s’ensenyen els hàbits d’autonomia i responsabilitat i ens aturarem especialment en el de l’estudi per tal de proporcionar algunes idees sobre com garantir un correcte desenvolupament dels nostres fills.

La xerrada forma part del nostre Projecte Divulgatiu PSICOESTRATÈGIES
i està emmarcada dins de les activitats dels
Dimarts a Gatassa” del seu Programa d’Activitats.

Ponent: Javier Hinojosa
Lloc: Espai Gatassa (Mataró)
Adreça: C. Josep Monserrat Cuadrada, 1 – 08303 Mataró (Veure a Google Maps)
Data: 15 desembre 2015
Hora: 19:00-20:30

Entrada lliure i gratuïta sense reserva prèvia
T’esperem!

psicoes

psicoes

Centre PsicoEstratègic és un centre de formació i d'assessorament psicològic. A més de proporcionar assistència psicològica presencial i online, fa divulgació de la Psicologia en forma de cursos i xerrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.