Xerrada a Mataró: Prevenció i afrontament dels trastorns de la conducta alimentària. Importància de la família i la societat

TCAEls trastorns de la conducta alimentària (TCA) són trastorns psicològics que comporten greus anomalies en el comportament de la ingesta. Si bé el símptoma extern és una alteració de la conducta alimentària, el seu origen ha de explicar-se a partir d’una alteració psicològica en la qual també estan implicats factors genètics i socioculturals. Per poder garantir una detecció precoç d’un TCA, és fonamental que la família, l’escola i altres institucions tinguin una relació fluida i confiada que faciliti la comunicació de possibles signes d’alerta.

Dimarts que ve, 26 de gener a les 19:00 hores estarem amb Centre PsicoEstratègic a l’Espai Gatassa de Mataró, parlant sobre els diferents TCA, dels seus signes d’alerta i de l’actitud que es pot prendre des de la família per a la seva prevenció, davant la sospita i davant la confirmació del problema.

La xerrada forma part del nostre Projecte Divulgatiu
PSICOESTRATÈGIES
i està emmarcada dintre de les activitats dels
Dimarts a Gatassa” del seu Programa d’Activitats.

 

Ponent: Javier Hinojosa
Lloc: Espai Gatassa (Mataró)
Adreça: C. Josep Monserrat Cuadrada, 1 – 08303 Mataró (Ver en Google Maps)
Data: 26 de gener de 2016
Hora: 19:00 a 20:30

Entrada lliure i gratuïta sense reserva prèvia
T’hi esperem!

psicoes

psicoes

Centre PsicoEstratègic és un centre de formació i d'assessorament psicològic. A més de proporcionar assistència psicològica presencial i online, fa divulgació de la Psicologia en forma de cursos i xerrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.