Xerrada a Tarragona 26 de març 2015

Qui ajuda els que ajuden?

ajudaL’estrès laboral és una de les principals causes de malestar i de problemes físics i psicològics en grups professionals com ara el personal docent i el sanitari. Malauradament, algunes persones no poden reconèixer els seus primers símptomes i posar-hi solució abans que la situació laboral els superi.

En aquesta xerrada parlarem sobre la importància de l’estrès en l’entorn laboral, de com detectar els primers signes d’alarma i de què podem fer per controlar una situació que cada dia és més present en els entorns educatius i sanitaris.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK” de la Xarxa Territorial de la UOC, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

Lloc: Seu UOC Tarragona
Adreça: Av. Ramón y Cajal, 70 (Veure a Google Maps)
Data: 26 de març de 2015
Hora: 19.00
L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.

psicoes

psicoes

Centre PsicoEstratègic és un centre de formació i d'assessorament psicològic. A més de proporcionar assistència psicològica presencial i online, fa divulgació de la Psicologia en forma de cursos i xerrades.