Xerrada a Tarragona 4 de novembre

metas“Psicologia i esport: una relació necessària per millorar el rendiment”

La Psicologia de l’Esport s’encarrega d’entrenar tots els aspectes psicològics que intervenen en l’esport i el rendiment esportiu.  Per assolir una correcta execució del joc i una trajectòria esportiva plena d’èxit, cal treballar sobre les bases de l’excel·lència esportiva i complementar el pla d’entrenament habitual amb un Programa de Preparació Psicològica personalitzada.

Durant aquesta conferència, els assistents prendran consciència de com ens pot ajudar la Psicologia de l’Esport a millorar el rendiment i de com l´esport por contribuir a una millor qualitat de vida. La Psicologia i l´esport son un tàndem que es complementa i es reforça mútuament.

El proper 4 de novembre a les 18:30h estarem al Corte Inglés de Tarragona impartint la xerrada “Psicologia i esport: una relació necessària per millorar el rendiment” amb l´objectiu de poder exposar algunes idees que us puguin ser útils sobre el tema.

No cal inscripció prèvia i és un acte totalment gratuït.

Us hi esperem !!!!

psicoes

psicoes

Centre PsicoEstratègic és un centre de formació i d'assessorament psicològic. A més de proporcionar assistència psicològica presencial i online, fa divulgació de la Psicologia en forma de cursos i xerrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.