Xerrada: “Els problemes creixen: el cicle vital familiar i dels seus components”

Slider01-blogSovint arriba a la consulta una persona (adult, nen o adolescent) amb un problema i, quan ho analitzem, observem que el seu estat individual és la conseqüència d’un estat relacional (família, entorn laboral, entorn escolar, relacions socials, … ). En aquesta conferència, els assistents prendran consciència de com evoluciona la família i de com la interrelació entre els membres de la família pot ser causa (però també solució) d´aquestes situacions tant angoixants. Parlarem del cicle vital de les persones, del cicle vital de la família i de com la teràpia familiar ens pot ajudar a resoldre aquestes situacions.

El proper 11 de gener del 2016  a les 19h estarem al Corte Inglés de Tarragona impartint aquesta xerrada que pertany al nostre programa de divulgació de divulgació de la Psicologia.

No cal inscripció prèvia i és un acte totalment gratuït, encara que l´aforament és limitat

Ponent: Josep Mª Bertran
Lloc: El Corte Inglés (Tarragona)
Adreça: Rambla President Lluis Companys, 7 – 43005 Tarragona
Data: 11 de gener de 2016
Hora: 19:00 – 20:30

psicoes

psicoes

Centre PsicoEstratègic és un centre de formació i d'assessorament psicològic. A més de proporcionar assistència psicològica presencial i online, fa divulgació de la Psicologia en forma de cursos i xerrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.