Xerrada: Models de família o famílies model?: Els estils educatius i les seves conseqüències

índice (1)Quan apareixen problemes amb els nostres fills, sovint no som capaços de diferenciar quina part de responsabilitat és seva i quina es nostra. Sovint no ens parem a pensar que l´estil educacional de la nostra família serà determinant a l´hora de que apareguin determinats tipus de situacions. En aquesta xerrada aprendrem quin son els principals estils educatius de la família, quines son les seves conseqüències i què podem fer per reduir la possibilitat de que apareguin aquests problemes.

El proper 10 de març del 2016 a les 19h estarem al Corte Inglés de Tarragona impartint aquesta xerrada que pertany al nostre programa de divulgació de divulgació de la Psicologia i que està emmarcada en el cicle “Psicologia i Família” que organitza UTIDA Centre Psicològic i Nutricional.

No cal inscripció prèvia i és un acte totalment gratuït, encara que l´aforament és limitat.

Ponent: Josep Mª Bertran (Metge, psicòleg, coordinador a Tarragona del Centre Psicoestratègic i psicoterapeuta a UTIDA Centre Psicològic i Nutricional).
Lloc: El Corte Inglés (Tarragona)
Adreça: Rambla President Lluis Companys, 7 – 43005 Tarragona
Data: 10 de març de 2016
Hora: 19:00 – 20:30

psicoes

psicoes

Centre PsicoEstratègic és un centre de formació i d'assessorament psicològic. A més de proporcionar assistència psicològica presencial i online, fa divulgació de la Psicologia en forma de cursos i xerrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.